onsdag 9 maj 2012

Tokiga hanar + Strandhem.

Det är hysteriskt med gnällandet här hemma nu, en löptik och två hanar är ingen bra kombination. Jag och Micke blir tokiga i omgångar. Hoppas innerligt att det är över snart. 

I dag har vi åkt en sväng till Strandhem för att gå en sväng med Nezta. Hon vet inte riktigt hur hon ska säga i från när hanarna är på henne - dom är helt hysteriska med henne. I bland morrar hon till men för det mesta springer hon bara och gömmer sig, stackaren. Vi försöker ta ut henne på promenader och låta alla hundarna vara lite för sig själv - det blir så intensivt annars. Lexton och Enzo tog vi en promenad med och släppte dom sen i hundrastgården - det blev dock inte mycket till lek där inne. Dom reste ragg, sprang och luktade överallt, var okontaktbara och skällde på andra hundar - underbart.

Vi gick i alla fall en sväng på Strandhem med Nezta efter att vi postat lite brev. Hon älskar att åka bil, i dag rullade vi ner rutorna där bak också och hon satt riktigt och njöt med nosen långt upp i luften, tog in alla dofter och tyckte nog det var riktigt skönt. Vi åkte sen iväg till Arken zoo och köpte lite hundben till hundarna, denna gången fick Nezta inte välja själv för då hade hon handlat hela butiken - galna menskossa! Haha. Hon äter värre än mig nu, hon är nästan fetare än mig också. 

I dag har Micke lagat pannbiffar med lök i, underbart gott, han är väldigt duktig på att laga mat, synd att han inte gör det oftare bara, ha ha! Vi är bra på olika saker när det kommer till matlagning och det är bra. 

Nu har hundarna äntligen lugnat sig, inget gnäll, alla sover - det är så skönt. Vi har dom avspärrade i från varandra. Dom byter plats lite då och då. 

Jag har skickat i väg Micke att handla lösgodis, är så fruktansvärt sugen på det och efter många om och men kom han på att han kunde hämta ut sina nya jeans från posten samt att han slapp lyssna på Lexton en stund. Dessutom har han väldigt mycket jobb dom kommande två dagarna och behöver lite godis hemma då. Hoppas bara inte jag ätit upp allting innan kvällen är slut.

Strandängarna vid Strandhem. 


Micke och Nezta på Strandhem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar