onsdag 23 maj 2012

Begravning

I går var vi på begravning - den var så fin. Det är alltid jobbigt att gå på begravningar. Dels för att det är så oerhört sorgligt och fruktansvärt att förlora och ta farväl av en människa som man älskar högt och dels för att det river upp gamla sår - man blir lätt påmind om tidigare förluster i livet.

Det var en liten, mysig kyrka - underbart fina blommor och vädret var på topp. Precis som det ska vara!

Dom närmsta träffades efteråt för att äta en bit mat tillsammans. Det blev landgång, som var fantastiskt god och till efterrätt så blev det en tårta som smakade passionsfrukt och kaffe till det - underbar!

Det var trevligt att träffa lite nya människor, för min del helt nya människor som jag aldrig tidigare hade träffat. Det är sorgligt bara att det är på detta sättet man träffas och även sorgligt att man efter den här "träffen" förmodligen inte träffas fler gånger, men det är något man tar med sig i minnet, precis som mycket annat.

Det var en jobbig förmiddag men det lättades upp med dagen.

Underbart väder som sagt, dock fruktansvärt hett och som gravid utan några sommarkläder är det inte skitkul.

Låg mest i soffan, i tvärdrag resten av eftermiddagen/kvällen - förutom när jag tvingade med mig Micke till Svågertorp för att inhandla lite godis på Happy Candy - där är så mycket godis att välja mellan och allting är så gott!!

Vi tittade lite på eurovision när vi kom hem - så värdelöst, pinsamma bidrag.

Massor av fina blommor och hälsningar. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar