måndag 21 maj 2012

Läkarbesök

I dag var det dags för nytt läkarbesök hos specialist läkaren på KK - såg inte speciellt mycket fram emot det, men det var ett måste. Jag blir lika tagen varje gång vi går in på KK, kan inte fatta att jag snart ska gå in genom dörren där för att verkligen föda ett barn på riktigt. Nervöst som fan, det kan jag meddela!! Samtidigt så bara önskar jag att dagen är kommen snart.

Det gick bra hos läkaren, jag blir fortsatt sjukskriven - det bad jag inte ens om, så man får väl ta hans "sjukskrivning" på allvar. Dom brukar ju inte sjukskriva dom sista månaderna av graviditeten. Jag får hoppas att försäkringskassan accepterar och det inte blir en massa klydd.

Jag har varit hos en riktigt gullig läkare som heter Johan. Han är så duktig. Han ska tyvärr inte ha mottagning nu den närmsta tiden men om jag behövde honom så skulle jag kontakta min barnmorska så ordnade vi så att jag fick komma till honom på något sätt, ändå! Så borde alla läkare vara, så omhändertagande och mänskliga - inte köra på som robotar som har tidspress och annat som högsta prioritet.

När vi hade varit hos läkaren så åkte vi iväg och handlade mat. Vi var båda ruggigt hungriga och då är det verkligen inte bra att springa i en mataffär - det blir lätt lite dyrare än vad man hade tänkt sig. Man är sugen på ALLT och när magen är i gång då bryr man sig inte speciellt mycket om ekonomin - då ska man bara ha det bästa och godaste, snabbt, snabbt, snabbt!

Nu har vi käkat, varit ute med hundar, kopplat av - tittar på fotboll för att senare titta på Ola-Conny och Morgan.

I morgon väntar begravning, mindre kul! Känns jobbigt faktiskt.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar