torsdag 17 maj 2012

Kristi himmelfärds!

Så, då var det torsdag, vi är alla lediga och vi bestämde träff med Tina (min kära barndomsvän) och hennes pojkvän Eddie. Vi hade aldrig träffat Eddie så det såg vi fram emot - Tina och jag har inte heller träffats på 100 år. Det är härligt med nära vänner som man inte träffat på hur lång tid som helst och sen när man väl träffas så är allting precis som vanligt, inga konstigheter. Vi träffades utanför TGIF - alltså thank god it´s friday vid 12.00. Käkade en supergod lunch, satt och snackade och bekantade oss med Eddie. Vi gick igenom allt mellan himmel och jord. Det var verkligen trevligt! Eddie, om du läser detta, eller du Tina - så är du helt klart godkänd!! :D

Tiden gick snabbt, det brukar göra det när man har mycket att snacka om och dessutom väldigt trevligt. Tina och Eddie skulle i väg och våra hundar väntade där hemma på att få komma ut - så vi åkte på olika håll. Det var uppfriskande att träffa lite vänner. Vi åkte iväg och handlade lite små saker på ICA och därefter skulle hundarna ut i ovädret - svinkallt!!!

Nu väntar hemmalagade pannbiffar med lök, potatismos, gräddsås och lingon - majgaaaaad!! Hungrig som en varg.

I morgon väntar storstädning, inhandling utav mat för att på lördag välkomna Mickes vänner hem till oss på en 3-rätters och en massa skoj. Det ser vi fram emot!


För er som undrar så är Micke otroligt nöjd nu - MFF på tv precis just nu och i kväll blir det hockey. Då mår han som bäst, och jag som sämst.....nä det var lite att ta i! Haha =)

Lexton och Nezta är redo för utgång - vi fick dock vänta på att regnet skulle ge upp, vilket det inte gjorde och vi blev därför tvungna att ta på alla hundarna täcke för att sedan bege oss ut i det pissiga vädret. Dom var lika glada för det, kan jag tala om! 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar