söndag 27 maj 2012

Eurovision och restaurangbesök!

Vi var i väg en snabb sväng i går för att handla lite saker som vi glömde i fredags, bland annat en tråd till mobilen som ska hänga över skötbordet och ett grenuttag så vår byrå kan stå intill väggen - där är kontakter i väggen nu som är i vägen. När vi kom hem så gjorde vi i ordning lite i bebisrummet - det börjar ta sig nu. Vi känner oss nöjda med grunden nu - sedan kommer där väl tillkomma en massa annat med tiden. Nu börjar det närma sig. Otroligt! Känns helt overkligt att där snart ska ligga en bebis i sängen, i babygymmet, på skötbordet och att där faktiskt ska komma någon och använda alla bebiskläder som vi lade ner i vår nya byrå i går.

Vi träffade Tina och Eddie på Papa Joes i Bunkeflostrand vid 18.30, vi skulle käka en middag för att sedan bege oss hem till oss för att se på finalen i Eurovision. Vi var lite tidiga på restaurangen och när vi kom in så satt min pappa och lillebror vid ett bord och skulle käka - lustigt! Vi fick en liten stund innan Tina och Eddie kom. Vi tänkte först sitta ute på uteserveringen men där luktade bajs så vi begav oss snabbt in i restaurangen igen. Vi käkade varsin Pizza, helt ok - tog dock en med gorgonzola på och osten tog väldigt mycket över i smaken så det var ingen höjdare. När vi suttit ett tag så kom Jonnas föräldrar - Kent och Annika in på restaurangen också (gamla grannar när vi bodde i huset). Pappa och Julius satte sig hos dom och efter ett tag kallade dom på mig - det var kul att få en liten stund att snacka om gamla minnen från Bergandsvägen - bland annat dom där hela gatans befolkning höll på att bli överkörda efter en kräftskiva(?) av en annan granne - inte så kul då, desto roligare i dag när man tänker på det. Tack och lov blev ingen skadad då.

Jag, Tina, Eddie och Micke gick hem till oss för att titta på Eurovision, det var hur trevligt som helst. Det kan dock bli lite långtråkigt med alla urkassa bidrag i bland men det fanns ju "guldkorn" också. Tina och Eddie begav sig hemåt efter att alla bidragen varit, vi var alla väldigt trötta. Vi gick ut med hundarna och sedan såg vi röstningen i sängen - skönt! Vi somnade gott sen.

Nezta flirtade vilt med Eddie och Pussade vilt på Tina i hopp om att hon förmodligen skulle gå därifrån för att få Eddie för sig själv - det gick dock inte hennes väg i går, bättre tur nästa gång. Lexton sprang runt och skuttade som en kalv på grönbete i början när vi kom hem men sen var han så lugn och snäll - han låg lugnt och slog med tassen på oss för att bli lite kliad då och då.

I dag är det dags för lite kalas, jag har redan gjort tårtan och städar är här sedan i går - vi ska dock finputsa lite till innan gästerna kommer. Hoppas nu att tårtan blir bra, jag har verkligen ingen aning - jag har i alla fall gjort mitt bästa.

Jag lovar att vara snäll hela kvällen, bara jag får en godis / Nezta.
Tina förbereder något i köket.
Micke, Tina och Eddie - Nezta på ett hörn.
Micke, Tina och Eddie. 
Lexton hade svårt med greppet på golvet - det var halt. 
Nezta gjorde det hon är bäst på - tigga! 
I bland försvann Nezta och då fann man henne inne i sovrummet - hon passar på när dörren är öppen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar