söndag 22 april 2012

Jag har precis käkat våfflor - riktigt mycket grädde, sylt och socker. Nyttigt och bra! Micke är iväg och spelar innebandy, tidigare idag har han träffat Richard och då passade jag på att ta en lång runda med Nezta.

Igår var jag rastlös, jag ville inte bara sitta inne och glo på tv, så efter att vi käkat så träffade vi min mamma och Jonas nere på puben i Bunkeflo, helt stendött - men ack så trevligt att få komma ut och göra något. Vi gick hem och mamma och Jonas åkte vidare till Casinot - lyxlirare.

Nu är det snart lön och nya saker till bebbe ska köpas in - vi försöker handla något varje månad, så man inte står med alla inköp när det är någon vecka kvar. Det kostar ju trots allt lite och i sommar när det närmar sig så lägger man ju pengar på mycket annat - så då är det bra om man hunnit handla det dyraste innan.

Jag ska försöka hitta en gravidbola också, alltså ett halsband som går ner till magen med en liten pingla som bebisen hör. Det ska ge i från sig ett lugnande ljud och detta ljud ska man ha nytta av sen när bebisen kommit till världen också - för den ska känna igen det. Gud ibland, kan jag få riktiga glädjerus över vad som komma skall och för det mesta är jag världens lyckligaste men sedan existerar även den där tråkiga känslan där jag inte förstår riktigt vad som händer - när vi handlar något till bebisen så känns det inte som att det är till vår bebis vi handlar, det känns nästan som att vi handlar det till någon annan eller att vi bara handlar det för att det är kul. Det är så overkligt!
Här är en bild i från igår - vecka 24 alltså.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar