söndag 1 juli 2012

Jaha då var vi inne på söndag, otroligt vad veckorna går snabbt. Denna helgen har vi gjort en hel del.

Vi har bland blivit sjukt besvikna efter ett restaurangbesök. Vi såg fram emot att käka sommarbuffé på Tunneln. Vi har aldrig varit där förr men vi gav det en chans. Vi klädde upp oss, såg fram emot en mysig kväll på restaurang och åkte i väg. Vi blev fruktansvärt besvikna när vi kom dit. Det var för det första ett buffébord som var lika stort som vårt köksbord, det bestod av sallad till största del - alla sallader innehöll samma sak men i olika former. All mat, även den som skulle vara varm, var kall. Där var knappt ingen mat - all mat såg jävligt oaptitlig ut och servicen var urkass. Dom hade varken lättöl eller mellanöl, what!? Jag tog en seg jävla bit bröd, 3 bitar paprika och några oliver. Micke tog lite annan mat och vi bestämde oss snabbt för att bege oss därifrån. Katastrof! Drickan skulle dom ha betalt för direkt när man beställde den också, som en jävla nattklubb? Vi snackar om en restaurang i underbara lokaler, där man har fruktansvärt höga förväntningar på maten, personalen osv. Nej fy fan! Vi åkte vidare till Willys för att handla med oss mat hem. Vi hade i stället en mysig kväll i soffan. Vi käkade pannkakor, varma bär och massa annat gott.

Vi har möblerat om här hemma i dag, i sjuk värme. Vi har bytat sovrum, så nu har vi vårt sovrum i det förra barnrummet och barnrummet har flyttats till vårt stora rum - där även Micke ska ha sitt kontor. Vi har kommit på en bra lösning för att dölja/skärma av kontoret så det blir Ikea inom dom närmsta dagarna. Det kommer bli superbra. Vi har fått ett mysigt litet sovrum nu, där det förhoppningsvis är lite svalare, lite tystare och lite bättre =) Vi är som sagt inte riktigt klara med rummen, det återstår lite pill men det krävs några dagar till för att allt ska vara på plats. Vi är nöjda hittills och vi tror det kommer bli hur bra som helst.

Vi har även haft visning på lägenheten inne i stan i dag, vi passade Johannas (som bor där nu) katt - fick ta på honom koppel och gå ut med honom. Spännande! Fräz som han heter är väldigt social, kelen och söt - typ den enda katten som jag känner att jag kanske inte är så himla rädd för. Jag har annars en väldig respekt för katter och för deras humör - men Fräz han är en snäll katt =) Allting gick i alla fall bra, visningen också!

Vi har varit ute på långrunda med Nezta, hon fick bada, dyka och simma - som hon älskar. Det var nog lite i det varmaste laget för henne, hon la sig ner i vattenpölar då och då när vi var på väg mot den lilla "sjön" - världens busigaste hund.

Vi har varit och hämtat ut en babybox på Barnens hus på Svågertorp där vi även fick hjälp av världens trevligaste personal med vår vagn som vi tycker har lutat lite. Vi fick köpa riktigt billiga reservdelar och lite annat till vagnen som vi ska sätta på den nu inom kort, så blir den lite bättre och lite snyggare! =) Kenneth hette mannen som hjälpte oss inne på Barnens hus och vi kände båda två att vi skulle vilja komma tillbaka in till honom med en liten gåva som tack för hans underbara bemötande och service. Vilken kille! Vi fick även en gratis body där inne, jag hade tidigare på dagen stått och funderat på VARFÖR vi inte har en enda helvit body - så det fick bli en vit body i storlek 56.

Ja, vi har som ni förstår haft en riktigt fullspäckad helg men det är härligt när det går undan och man har saker att göra.

Pausar i geggamojja med sin boll!


Härligt och svalkande!
Hon skulle bara pausa lite till.....gud nåde om du har bråttom och ska gå ut med denna hunden.
Fräz!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar