onsdag 11 juli 2012

11/5-12

Vi har varit med Lexton hos veterinären i dag. Han skulle vaccineras och samtidigt så passade veterinären på att kolla hans öron eftersom det är ett känt problem med svamp i Lextons öron. Han hade   fortfarande svamp, dock ingen inflammation eller liknande. Vi har fått medicin utskrivet till honom och trots behandlingar gång på gång så kommer skiten tillbaka - nu fick vi ny medicin och förhoppningsvis så ska den hjälpa honom lite bättre. Besöket gick bra, Lexton är så duktig och enkel att ta med sig. Veterinären gav honom fint betyg. 

Vi åkte hem och lämnade Lexton för att sedan åka vidare med vår vagn till Babyproffsen. Vi konstaterade där att vi lika gärna kunde köpa en ny sittdel med det chassit som vi ville ha och sedan sätta vår nuvarande city korg på detta. Vi hade en trehjuling och kom fram till att vi ville ha en fyrhjuling i stället för att få en mer stabil vagn. Vagnen vi hade från start kan man inte ha vänd framåt med sittdelen och det är negativt, bebisen ska sitta mot oss den första tiden i sittvagnen och därför skulle vi ändå köpt en sittvagn när det blev dags för det, om ca 6 månader. Vi tänkte att vi lika gärna kunde köpa den nu och ha vår city korg på det chassit i stället. Sagt och gjort. Vi hittade en skitcool vagn med ett riktigt fräckt chassit. Det blev Emmaljunga igen, det känns tryggt, stabilt och bra. Dom kan sin sak. 

Vi är riktigt nöjda med vagnen. Vi åkte hem och lämnade den andra vagnen och åkte sedan tillbaka till Babyproffsen för att hämta den nya. Vi hade sådan tur att dom hade inne vagnen som vi ville ha, annars hade vi fått vänta länge och det har vi ju absolut inte tid med! 

När vi kom hem så var vi väldigt hungriga. Micke ställde sig och lagade mat. 

Vi har även varit och hämtat ut vår skötväska från Emmaljunga och vår babybjörn active bärsele. 

Nu ska snart väska till BB packas och dom sista sakerna inhandlas sedan är vi riktigt redo! Vi har börjat ta i tu med vem som ska hjälpa oss med hundarna - skönt med människor som ställer upp! =) 


Nu är vi trötta, eller jag är i alla fall trött som tusan. Hundarna ska ut, jag ska duscha och sedan blir det bingen för min del. 
Lexton väntar på att få gå in till veterinären. 

Coooola vagnen! 
Riktigt nöjd!
Älskar dom svarta glansiga hjulen och det svarta chassit. 
Vrålåket!
Sittdelen är på, den klickar man bara av för att klicka i liggdel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar