måndag 3 december 2012

Wincents dop!

Vi valde att döpa Wincent den 10/11-12. Jag tyckte att det datumet var så himla fräckt och lätt att komma ihåg. Vi bestämde oss först för att döpa honom i Bunkeflo kyrka men ändrade oss snabbt till Limhamns.

Någon dag innan dopet så träffade vi prästen och det gick bra. Vi hade turen att få döpa Wincent själv och inte tillsammans med någon annan familj. Vi bjöd in rätt många gäster och det kändes skönt att vara 100% säker på alla skulla få plats i kyrkan, nu fick dom dessutom sitta långt fram och se bra - det är ju alltid uppskattat.

Prästen ville att någon utav mig och Micke skulle läsa en bön på dopet, men vi kände oss inte speciellt sugna på det så vi bad i sista sekund om att prästen skulle läsa den istället, tack och lov så gick det bra.

Wincents dop började klockan 15.00 och det var mycket förberedelser innan. Jag var uppe tidigt på morgonen för att fixa med allting. Jag och mamma åkte till lokalen där vi skulle vara efter dopet, där var en hel del att ordna med innan dopet. Tack och lov så hjälpte mormor också till, hon är en riktig krigare - 77 år och hur pigg och glad som helst.

Till slut så blev vi klara i lokalen, mat och dricka var på plats och det var äntligen dags att åka hem och göra sig själv och Wincent i ordning. Klockan gick riktigt snabbt och helt plötsligt stod vi inne i kyrkan tillsammans med Tina och Angelica som är Wincents faddrar. Tack för att ni kunde tänka er att ta på er detta uppdrag, vi är evigt tacksamma.

Dopet gick bra och tack och lov så kunde alla våra inbjudna gäster närvara och det är vi så glada för!

Wincents dopdag blev riktigt lyckad, han fick så himla fina presenter, tack! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar